produkti naslovna

Produkti

SIR

  • Ena kalibracija za vse izdelke: trd in poltrdi sir, mehki, kremni in procesiran sir. Odvisno od izdelka se lahko analiza opravi v eni ali večih fazah.
  • Parametri: maščoba,beljakovine, sol, vlaga, maščoba v mlečnih snoveh.

 

 

JOGURT, QUARK IN PODOBNI IZDELKI

  • Ena kalibracija za vse izdelke: naravne ali z dodanim sadjem ali/in sladkorjem.
  • Parametri: vlaga, maščoba, beljakovine, pH.


SOLATNI PRELIVI IN ZAČIMBE

  • Majoneza, prelivi in drugi podobni izdelki kot pripravljene omake.
  • Parametri: kalibracijski zagon za različne parametre.


MASLO IN MLEČNI NAMAZI

  • Maslo, soljeno in nesoljeno, namaz z nizko vsebnostjo maščob in margarina.
  • Parametri: vlaga, maščoba, sol, suhe snovi brez maščob.

 

 

Več o FoodScan™ Dairy Analyser